Dak isoleren Amsterdam

Daken isoleren in Amsterdam

Met dakisolatie kunt u maar liefst 30% aan energiekosten besparen! Het loont daarom zeker om uw dak te laten isoleren door Spanhak Dakwerken. Zowel platte daken als schuine daken kunt u laten isoleren door ons, waardoor u in de winter minder warmte verliest en in de zomer de uw (woon)comfort aanzienlijk verbetert. Spanhak Dakwerken is al ruim 25 jaar dé dakwerkspecialist in de regio Flevoland, Noord-Holland en Hilversum. We maken graag een offerte op maat voor het isoleren van uw dak in Amsterdam. De werkzaamheden voeren we volledig buiten uit, zodat u niet thuis hoeft te zijn terwijl wij de werkzaamheden uitvoeren.

 • Bespaar tot wel 30% aan energiekosten
 • Zowel platte als schuine daken isoleren we
 • 25+ jaar ervaring als dakdekker in Flevoland en Amsterdam
 • Gratis offerte met vaste prijs

Op de pagina met afgeronde projecten vindt u enkele door ons uitgevoerde projecten. We hebben vele daken in Amsterdam succesvol geïsoleerd.

Platte daken isoleren

Een plat dak kan eigenlijk niet aan de binnenkant geïsoleerd worden omdat er op de buitenkant al een waterdichte laag zit, het dakleer. Door isolatie onder het dak aan te brengen, is de kans op condens tegen het dak zeer groot. De bovenkant kan wel goed geïsoleerd worden met stevige xps-isolatieplaten waarover nieuw dakleer gelegd wordt. Een minder mooie oplossing is het leggen van losse isolatieplaten op het bestaande dakleer. Grind of tegels worden dan gebruikt om de platen te beschermen tegen weersinvloeden en tegen wegwaaien.

Schuine daken isoleren

De isolatieplaten die op het dak komen vormen samen een groot aaneengesloten vlak. Het hele dak wordt als het ware ingepakt. Spanhak Dakwerken is hierin gespecialiseerd. Alle pannen moeten van het dak en meestal worden er stevige PIR-schuim platen aangebracht op het dakbeschot. Op deze platen komen nieuwe panlatten waar de pannen weer op terug geplaatst worden. Belangrijk is hier dat alle kieren zeer goed worden dichtgemaakt met tape of purschuim. Als de koude winterwind door een klein kiertje onder de isolatie doorblaast, wordt de isolatiewaarde teniet gedaan.

Kosten dak isoleren in Amsterdam

De kosten van het isoleren van uw dak hangen af van verschillende factoren en omstandigheden, zoals:

 • Het materiaal
 • Dikte van isolatiemateriaal
 • Aantal te isoleren m2
 • Moeilijkheidsgraad

Zoals u al kunt zien, is het noemen van een vaste prijs zonder dat precies duidelijk is wat moet gebeuren vrijwel onmogelijk. Vraag daarom een offerte op maat aan. We nemen contact met u op om de offerte te bespreken.

Soorten isolatiedaken

Isolatiemateriaal bestaat in vele soorten en maten. Hieronder zetten we de populairste materialen op een rij:

 • Royalpur (HR): Royalpur HR is een plaat van kunststof hardschuim. De plaat is aan beide zijden voorzien van een cachering van gebitumineerd glasvlies.
 • Royalpir: Royalpir wordt geproduceerd door polyisocyanuraat tussen twee lagen aluminiumfolie te laten opschuimen tot de gewenste dikte.
 • Kooltherm K1: Kooltherm K1 is een kunststofschuim waarbij isolatie van warmte wordt verkregen door zoveel mogelijk stilstaande lucht te creëren.
 • Taurox: Een zeer brandveilige isolatielaag die wordt aangebracht met steenwol.
 • Taurox Duo: Drukvaste en onbrandbare dakisolatieplaat van steenwol met verbeterde beloopbaarheidspresentatie.
 • Taurox Rhinox: Zeer goed beloopbare onbrandbare dakisolatieplaat van steenwol met geïntegreerde extra harde toplaag, een harde middenlaag en een stevige onderlaag.
 • Taurox D: Onbrandbare dakisolatieplaat met extra hoge druksterkte.
 • Taurox Delta: Op afschot gezaagde drukvaste dakisolatieplaat van steenwol met geïntegreerde harde toplaag.

Meer informatie over deze materialen vind u op de pagina over isolatiemateriaal.

Offerte op vraag voor dak isoleren in Amsterdam

Spanhak Dakwerken maakt graag een offerte op maat. Neem contact op via de onderstaande knoppen of vul het offerteformulier in.

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Waterbies 46
8245 HN Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem