Dakbedekking laten vervangen

Specialist in dakwerken

Moet uw dakbedekking vervangen worden? Spanhak Dakwerken in Lelystad heeft al 25 jaar ervaring in het aanleggen en repareren van daken in de omgeving van Lelystad,  AmsterdamAmstelveenAlmereDrontenSwifterbant, en Hilversum. Wij vervangen uw dakbedekking met de nodige vakkennis en professionaliteit. Naast het vervangen van dakbedekking kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg van dakterrassen en hekwerken. Goede service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Elk type dak

Het dak krijgt heel wat te verduren van onder andere zon, weer en wind. Als dakbedekking veroudert kan er lekkage ontstaan, water dringt dan via het dak uw huis binnen, terwijl de warmte ontsnapt. Na verloop van tijd zijn sommige delen aan vervanging toe. Wij vervangen de dakbedekking van zowel platte daken als shingles daken. Wij brengen geheel vrijblijvend een bezoek aan uw huis om uw dak te bezichtigen.

Shingles dak

Na verloop van tijd kunnen shingles daken verslijten en beschadigd raken als gevolg van blootstelling aan de elementen, zoals zonlicht, regen, wind en extreme temperaturen. Enkele tekenen dat een shingles dak vervangen moet worden, zijn onder andere losse of ontbrekende shingles, scheuren, lekkages en algemene veroudering. Het is belangrijk om een shingles dak tijdig te vervangen om verdere schade aan het dak en de structuur van het huis te voorkomen.

Bitumen plat dak

Net als elk ander type dak heeft een bitumen plat dak een beperkte levensduur. Gemiddeld gaat een bitumen plat dak zo’n 20 tot 30 jaar mee, afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van de installatie, blootstelling aan zonlicht en extreme weersomstandigheden. Het is belangrijk om te weten wanneer het tijd is om een bitumen plat dak te vervangen om verdere schade aan de woning te voorkomen. Als u merkt dat uw dak tekenen van ernstige veroudering vertoont, is het waarschijnlijk tijd om het te vervangen.

Sluit een onderhoudscontract af

Een dak gaat langer mee als u deze regelmatig onderhoud of laat onderhouden. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij controleren uw dak en vervangen de zwakke punten in de dakbedekking, waardoor schade aan het dak wordt voorkomen. Verder maken wij de dakgoten schoon en ontstoppen wij de afvoeren. Kleine reparaties voeren wij kosteloos uit.

Dit type dakbedekking is gemaakt van een waterdicht materiaal dat op teer lijkt en afkomstig is van aardolie. Onze dakdekker brengt bitumen dakbedekking aan in diverse vormen, zoals stroken, platen en rollen. Er zijn verschillende manieren om het materiaal te bevestigen, bijvoorbeeld met een brander, lijm of mechanische bevestigingsmiddelen. Huiseigenaren kiezen vaak voor bitumen vanwege de lange levensduur en betaalbaarheid ervan. Bovendien biedt het uitstekende bescherming tegen diverse weersomstandigheden. Een plat dak bedekt met bitumen is daarom niet alleen een goede investering, maar ook bestendige en praktische keuze.

Voor we dakbedekkig plaatsen krijgt het dak een onderlaag dat als waterbestendig en waterdicht membraan werkt tussen het houten dakbeschot en de dakbedekking (bv. dakpannen of shingles). Deze onderlaag is noodzakelijk, omdat het werkt als een beschermlaag tegen barre weersomstandigheden en daarmee garantie op een waterdicht dak biedt.

Voor nieuwe dakbedekking van platte daken of hellende daken is de prijs afhankelijk van het oppervlakte en de vorm van het dak. We stellen graag vrijblijvend een offerte voor u op. Prijzen zijn inclusief verwijderen van oude dakbedekking, materiaal en arbeidskosten. De dakconstructie en het dakbedekkingsmateriaal hebben invloed op de prijs van nieuwe dakbedekking.

Welk type dakbedekking het beste is voor uw dak hangt af van het soort dak. Voor platte daken is bitumen dakbedekking ons advies. Bitumen dakbedekking bestaat uit teer en gaat meestal 30 jaar mee. Voor hellende daken vallen golfplaten, dakpannen of shingles onder de mogelijkheden.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem