Dakdekker Dronten

Of u nu op zoek bent naar een dakdekker in Dronten voor een reparatie of uw dak volledig wilt laten isoleren: de ervaren dakdekkers van Spanhak Dakwerken voeren de klus snel en voor de laagste prijs uit. Onze dakdekkers in Dronten zijn allround inzetbaar, waardoor u voor uiteenlopende diensten bij ons terecht kunt:

De goedkoopste dakdekker van Dronten

Bij Spanhak Dakwerken in Dronten profiteert u altijd van de volgende voordelen:

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Snel ter plaatse bij lekkage of schade

Lekt het dak of zit de dakgoot los? Wanneer u contact met ons opneemt via 06 5577 1693, zorgen we ervoor dat er zo snel mogelijk een dakdekker naar u toekomt. Indien mogelijk herstellen we de schade meteen. Als er extra materiaal nodig is dat niet direct leverbaar is, leggen we een tijdelijke noodbedekking.

We werken in alle wijken als dakdekker Dronten

Onze dakdekkers in Dronten zijn actief in alle wijken van Dronten en in omliggende steden, zoals AmsterdamAmstelveenAlmereLelystadHilversumSwifterbant, Zeewolde en Emmeloord:

Prijzen van dakreparatie

Wanneer u contact met ons opneemt, komen we altijd vrijblijvend bij u langs om de kosten van de werkzaamheden vast te stellen. De uiteindelijke prijs hangt meestal van verschillende factoren af. Zo is er voor een groter dak natuurlijk meer materiaal nodig, maar wordt het project ook duurder als het dak moeilijk bereikbaar is en de dakdekker hierdoor een extra stijger moet plaatsen. Wilt u weten welke kosten u ongeveer kunt verwachten? Via onderstaande button vraagt u eenvoudig een offerte aan*.

*Door duidelijk aan te geven wat er moet gebeuren, kunnen we een zo goed mogelijk beeld schetsen van de kosten. 

Afgeronde projecten van Spanhak Dakwerken

Nieuw dak leggen op een vakantiehuisje door dakdekker Dronten

Voor een particuliere opdrachtgever hebben we nieuwe dakbekleding gelegd.

plat dak repareren
bitumen plat dak aansluitend aan nieuwe dakpannen
bitumen dak door dakdekker gelegd

Realisatie van een dakterras in Dronten

In Dronten heeft onze dakdekker een dakterras van hardhout aangelegd. Doordat er gekozen is voor een natuurlijk materiaal blijft het terras zelfs bij warme temperaturen aangenaam.

dakterras van hardhout in Dronten
dakdekker Dronten legt dakterras van hardhout aan
dakterras van natuurlijk materiaal

WAT ZEGGEN ONZE OPDRACHTGEVERS?

Jan van Keulen uit Dronten

Ik had op zondagavond een dakdekker nodig. Gelukkig was er snel iemand ter plaatse, waardoor de lekkage binnen no time verholpen was!

Nada uit Dronten

Ik heb bij verschillende dakdekkers een offerte opgevraagd. Bij Spanhak had ik direct een goed gevoel. Binnen twee was mijn dak voorzien van nieuwe dakbedekking voor de afgesproken prijs. Top!

Contact opnemen met Spanhak Dakwerken

Heeft u een vraag over onze service of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem telefonisch contact met ons op via 06 5577 1693 of informeer naar de mogelijkheden door ons een bericht te sturen via het contactformulier. We gaan graag voor u aan de slag!

Contactformulier pagina's

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.