Voeglood

Lood is een zeer flexibel en uiterst duurzaam metaalsoort. Vanwege zijn flexibiliteit is lood gemakkelijk te bewerken. Door dit grote voordeel wordt lood veel gebruikt bij het afdichten van zowel de ruimtes tussen muren en daken als de ruimtes bij buitendeuren en ramen. Het lood wordt letterlijk gebruikt als voeg. Voeglood wordt ook wel voetlood genoemd. Dit komt omdat het lood bij een dakkapel aan de onderkant – de voet – van de dakkapel wordt geplaatst, om de aansluiting tussen het dak en de dakkapel af te sluiten. voeglood

Wilt u meer informatie of advies van onze dakspecialisten? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0800 22 55 444 of stuur ons een mail via info@spanhakdakwerken.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.

Eerder geplaatste VELUX dakramen

Spanhak Dakwerken heeft al veel VELUX dakramen mogen plaatsen. Zie hieronder een aantal foto’s van het resultaat.

Andere dakdekkersdiensten

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem