Dakdekker Hilversum

Spanhak Dakwerken is een ervaren dakdekker in Hilversum en omstreken, die gespecialiseerd is in directe hulp bij lekkage of stormschade. Onze dakdekkers zijn snel ter plaatse en zorgen voor een duurzame oplossing voor uw dakbedekking. Hierdoor heeft u er geen omkijken meer naar. Wij helpen u snel met:

Daarnaast zijn onze dakdekkers gespecialiseerd in:

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Snel hulp bij lekkage of schade

Heeft u direct hulp nodig bij het repareren van dakbedekking, platte daken of schoorstenen? Bel Spanhak Dakdekkers via 06 5577 1693. Onze dakdekkers in Hilversum zijn snel ter plaatse en helpen u bij stormschade of lekkage. Indien mogelijk repareren wij de schade direct maar als dit niet mogelijk is, plaatsen we nooddakbedekking zodat er geen extra schade ontstaat.

Vervanging en vernieuwing daken in Hilversum

Spanhak Dakwerken, uw dakdekker voor regio Hilversum, biedt u een uitgebreid dienstenpakket. Alle voorkomende dakwerkzaamheden voeren wij op een deskundige wijze uit. Uw dakdekker voor Hilversum en omstreken, waaronder AlmereDrontenAmstelveenAmsterdam, Emmeloord, Swifterbant en Zeewolde, zorgt voor het vervangen en repareren van alle soorten daken. Het aanbrengen van dakterrassen en de verplichte omheiningen behoren ook tot onze diensten.

Een tevreden klant

Door een vochtprobleem in onze woning, waren we op zoek naar een voordelige manier om ons dak opnieuw te bedekken. Spanhak Dakwerken was heel vriendelijk en professioneel in het advies dat ze gaven en het viel ons enorm mee hoe snel ons dak weer helemaal bedekt was! – Familie Beuker uit Kerkelanden (Hilversum)

Projecten in Hilversum

Nieuwe dakbedekking voor een plat dak (Noorderweg, Hilversum)

Voor het bedekken van platte daken werken wij met bitumen dakbedekking. Voor deze klant in het centrum van Hilversum hebben wij op een dak van ongeveer 15 m2 een nieuwe dakbedekking aangebracht. Wij denken ook met u mee over het materiaal dat het beste gebruikt kan worden om het dak te bedekken en houden rekening met onder andere de belasting van de onderliggende constructie.

Dakbedekking aanbrengen op woonboot (Derde Havenarm, Hilversum)

Voor deze klant is een nieuwe dakbedekking aangebracht op een woonboot in de Derde Havenarm in Hilversum, waarbij de randen zijn afgewerkt met zinken afdekkappen, uitgevoerd in het ecologische materiaal rheinzink.

Diverse projecten

Lekkage is snel en professioneel verholpen. Daarnaast gaven ze uitgebreid advies over hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Topservice mannen! – Peter uit Staatsliedenkwartier (Hilversum)

Spanhak Dakwerken voor alle soorten dakwerkzaamheden

Wij hebben jarenlange ervaring in dakisolatie, dakbedekking en valbeveiliging op het dak. Een greep uit de werkzaamheden:

Shingles daken

Vooral bij een steiler dak is het van belang dat een dak er aantrekkelijk uit ziet. Daarom kiezen sommige mensen voor een pannendak in plaats van een kunststof dak. Het shingles dak combineert deze voordelen en heeft de aantrekkelijkheid van een pannendak en de duurzaamheid van een kunststof dak. Het Shingles dak is gemaakt van bitumineuze vlakken die dakpansgewijs op het dak geplaatst worden. Op deze manier houdt u de aantrekkelijke uitstraling van een pannendak en behoudt u de voordelen van een kunststof dak.

Platte daken

Om een plat dak te bedekken, wordt Bitumen dakbedekking gebruikt. Bitumen worden gewonnen uit aardolie en deze dakbedekking wordt met een brander aangebracht op het dak. Bitumen dakbedekking is op bijna elke bestaande dakbedekking te plaatsen en gaat minimaal 20 jaar mee.

Kunststof daken

Een kunststof dakbedekking wordt gecombineerd met allerlei soorten isolatie en is op veel verschillende dakbedekkingen te plaatsen. Kunststof daken kennen een aantal voordelen:

  • brandveilig: een kunststof dak kan zonder ‘open vuur’ aangebracht worden
  • duurzaam: een dak van 25 jaar vertoont nauwelijks verschil met een dak van 3 jaar
  • praktisch: een kunststof dak is snel te plaatsen

Isolatie daken

Met een goed geïsoleerd dak hebben weersomstandigheden minder impact op de temperatuur binnen. Daarnaast bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. Spanhak Dakwerken gebruikt rockwool of hardschuim om het dak te isoleren. Onze experts geven u graag advies over welk materiaal het meest geschikt is voor uw dak.

Roofclix isolatie

Het Roofclix systeem werkt afwerend voor de warmte vanuit buiten en kan tegelijkertijd warmte van binnen afvoeren naar buiten. Daarnaast houdt Roofclix isolatie warmte vast in koudere tijden, waardoor u op stookkosten bespaart.

TIPS VAN ONZE DAKDEKKERS

Vraag een subsidie aan bij de gemeente Hilversum voor uw dakreparaties

Is uw dakbedekking aan vervanging toe? Maakt u zich zorgen over de staat van uw dak? Geen zorgen, wij kunnen u helpen bij u bij de reparatie en vervanging. Mogelijk heeft u recht op subsidie voor het vervangen van uw dak. Net als andere gemeentes, stel ook de gemeente Hilversum subsidies beschikbaar voor reparatiewerkzaamheden aan het dak van uw huis.

Meerdere klussen tegelijk aanpakken

Bij het repareren van uw dak is het slim om meerdere klussen tegelijk uit te voeren. Laat uw dak niet alleen repareren, maar ook meteen inspecteren. Het voordeel hiervan is dat de kosten lager zullen uitvallen, omdat onze dakdekker al ter plaatse is. Bovendien bespaart u op lange termijn kosten door onderhoud op tijd uit te voeren, want ook voor daken geldt dat voorkomen beter is dan genezen.

Dak inspectie aanvragen

Het beoordelen van de staat van uw dak vereist vaardigheden en kennis. Maakt u zich zorgen over de staat van uw dak? Schakel dan de hulp in van onze dakdekker in Hilversum. Wij inspecteren uw dak en geven advies over onderhoud en mogelijke schade aan het dak. Ons advies geeft u zekerheid over de staat van uw dak, daardoor hoeft u niet meer puur op uw gevoel af te gaan.

Laat uw dak isoleren

Waarschijnlijk wist u al dat u maandelijks geld kunt besparen op uw energierekening door uw dak te isoleren. Zeker in oudere gebouwen in Hilversum is er vaak nog weinig of geen dakisolatie aangebracht. Dakisolatie zorgt ervoor dat de warmte binnenshuis beter behouden blijft. Het isoleren van een dak is een investering waar u op de lange termijn profijt van heeft en houdt, omdat het zorgt voor een besparing in de energiekosten.

De kosten van dakwerken hangen af van een aantal factoren, waaronder het type werkzaamheden en de soort dakbedekking. Voor dakonderhoud en -reiniging zijn de kosten bijvoorbeeld anders dan voor dakreparatie of voor volledige dakrenovatie. Daarnaast spelen ook de constructie en bekleding van uw dak een rol. Meer weten over de kosten van reparatie? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier.

Dat kan zeker. In Hilversum staan veel historische panden en ook voor deze gebouwen is dakisolatie mogelijk. Schuine daken zijn bijvoorbeeld te isoleren met steenwol, glaswol, houtvezel en minerale wol. Deze materialen komen dan als platen (wol of houtvezel) tussen de balken van uw schuine dak geklemd te zitten, waarna we het geheel met isolatiefolie afdekken. Daarna is het op zolder mogelijk om dit af te dekken met gipsplaten. Neem contact op voor advies over dakisolatie voor oudere gebouwen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan als u meer informatie wilt over het bedekken van uw dak of neem contact met ons op via 0800 2255 444. Zo bent u van tevoren op de hoogte van de kosten. Om uw dak en de onderliggende constructie goed in kaart te brengen, komen onze dakdekkers Hilversum vrijblijvend bij u langs om het dak te bekijken.

Contactformulier pagina's

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.