Dakdekker Almere

Vakbekwame dakdekker in Almere en omgeving

Al meer dan 25 jaar is Spanhak Dakwerken dé dakdekker voor de regio Almere. Vele daken in Almere Buiten en Almere Poort hebben wij mogen bekleden. Naast dakbedekking op platte daken hebben we ruime ervaring in het leggen van dakpannen. Wij zijn uw specialist voor reparatie en renovatie van uw dak. Standaard geven we u 10 jaar garantie op onze dakdekker werkzaamheden. Als dakdekker in Almere helpen we u bij:

Waarom kiezen voor Spanhak Dakwerken uit regio Almere?

Spanhak Dakwerken is uw dakdekker in de regio Almere. Wij bieden u vele voordelen, waaronder:

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Hulp bij daklekkage

Maak direct een afspraak met onze dakdekkersdienst als u snel een dakdekker in Almere nodig heeft: bel onze dakdekker via 06 5577 1693. Wij zijn vaak al binnen een paar uur ter plaatse om een daklekkage te verhelpen. Als het niet mogelijk is om het dak direct te repareren, plaatsen we een nooddakbedekking om de lekkage te stoppen.

Wij zijn actief in Almere en omgeving:

In Almere en omgeving hebben we al vele daken vervangen. We zijn actief in de volgende wijken:

Prijzen van onze werkzaamheden

De uiteindelijke prijs is lastig te bepalen, omdat er veel factoren meespelen bij het bepalen van de prijs. Als er een kraan, lift of steiger nodig is om op het dak te komen, zullen de kosten hoger uitvallen dan wanneer het dak met een ladder of steiger te bereiken is. Ook is de dakoppervlakte bepalend voor de kosten van dakrenovatie.

Geef bij ons aan wat u aan uw dak wilt laten doen, dan berekenen we graag een exacte prijs voor u. Laat de prijs berekenen via het formulier onderaan de pagina.

Tip: Geef bij het opvragen van de prijsberekening zo veel mogelijk informatie over het dak en de benodigde werkzaamheden, zodat we u zo goed mogelijk kunnen informeren.

Onze dakdekker projecten

Dakterras in de Muziekwijk in Almere

Voor deze familie hebben we het dak van de uitbouw omgevormd tot dakterras. Het terras is afgewerkt met houten vloer, die het water goed afvoert. Voor de veiligheid is valbeveiliging aangebracht, zodat kinderen veilig op het dak kunnen spelen.

Dakbedekking vervangen op plat dak in Almere Parkwijk

Aangezien een deel van de dakpannen poreus waren geworden, was het nodig om de dakpannen te vervangen. Daarnaast gaf Niels aan dat de dakgoot regelmatig verstopt was. Daarom hebben we de dakgoot ook direct gereinigd.

Diverse projecten

We kunnen nu van ’s ochtends vroeg tot laat in de avond van de zon genieten – Fam. Bus uit Almere

Wat onze klanten zeggen

W.Uijlen uit Almere

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

Dhr. Barink uit Almere Muziekwijk

Spanhak Dakwerken is een vakkundig, snel en betaalbaar dakdekkersbedrijf.
dakpannen en dakbedekking

Dakdekker Almere: onze werkzaamheden

Spanhak Dakwerken is gevestigd in Lelystad. Als dakdekker zijn wij werkzaam in Almere, Amsterdam, Amstelveen, Hilversum, Dronten, Swifterbant, Zeewolde, Emmeloord en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van houten of stenen dakterrassen met omheining. Bij ons kunt u ook terecht voor de aanleg en renovatie van:

Dakbedekking services in Almere

Renovatie of uw dak vervangen

Is uw dak aan vervanging of renovatie toe? Onze ervaren dakdekkers staan voor u klaar. We komen bij u langs om de staat van uw dak te inspecteren, waarna we samen met u bepalen welke dakbedekking het meest geschikt is voor uw dak. Vervolgens gaan we aan de slag met het vervangen van de dakbedekking. Indien nodig verwijderen onze dakdekkers de bestaande dakbedekking, waarna we overgaan tot het plaatsen van het houtwerk voor het nieuwe dak. En tenslotte plaatsen onze dakdekkers de nieuwe dakbedekking. Na de renovatiewerkzaamheden kunt u weer jaren genieten van hoge kwaliteit dakbedekking.

Dakschade repareren Dakdekker Almere

Bij een hevige storm of door brand kan ernstige schade aan uw dak ontstaan. Maar het kan ook simpelweg ouderdom zijn waardoor er barsten, scheuren en gaten in het dak komen. Er zijn allerlei oorzaken die schade aan uw dak kunnen opleveren. Schade aan uw dak is vervelend, want het zorgt voor verminderde isolatie en u kunt zelfs last krijgen van lekkage. Wat de schade ook is, onze professionele dakdekkers herstellen het voor u. Zodra u contact met ons opneemt gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. We inspecteren uw dak, maken een overzicht van de schade en de reparatiekosten. Op die manier zorgen we ervoor dat u zo snel mogelijk weer een zo goed als nieuw dak heeft.

HANDIGE TIPS VAN ONZE DAKDEKKERS

Subsidie aanvragen bij gemeente Almere

Wist u dat u mogelijk recht heeft op een subsidie van de gemeente Almere voor het verbeteren van uw dak? Ja, u leest het goed! Net als andere gemeentes biedt de gemeente Almere ook subsidies aan voor reparatie- en isolatiewerkzaamheden aan uw dak. Heeft u last van versleten dakbedekking of maakt u zich zorgen over de conditie van uw dak? Geen zorgen! Onze dakdekkers staan klaar om u te helpen bij reparatie en vervanging.

Laat gelijktijdig meerdere klussen aanpakken

Wanneer u uw dak laat repareren, is het slim om ook meteen andere klussen uit te voeren. De dakdekker is dan immers toch al aanwezig en zo bespaart u kosten. Laat dus niet alleen uw dak repareren, maar ook direct ander klussen uitvoeren zoals inspectie. Daarnaast kunt u op de lange termijn geld besparen door preventief onderhoud uit te voeren. Want zoals het gezegde luidt: voorkomen is beter dan genezen.

Dakinspectie aanvragen

Het beoordelen van de conditie van uw dak vereist de nodige kennis en vaardigheden. Maakt u zich zorgen over de staat van uw dak? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze professionele dakdekkers in Almere staan voor u klaar. Wij inspecteren uw dak nauwkeurig en geven deskundig advies over eventuele schade en benodigd onderhoud. Zo kunt u gerust zijn en hoeft u niet meer af te gaan op uw eigen gevoel. U heeft de zekerheid dat uw dak in goede staat verkeert.

Uw dak laten isoleren

Waarschijnlijk wist u al dat isoleren helpt bij maandelijks geld besparen op uw energierekening, dat geldt ook voor uw dak. Zeker bij gebouwen in Almere uit de jaren ’70, ’80 en ’90 van de vorige eeuw is er vaak te weinig dakisolatie aangebracht. Dakisolatie zorgt ervoor dat er minder warmte kan ontsnappen. Daardoor is er minder energie nodig om uw huis warm te houden. Op de lange termijn verdient u zo uw investering in het isoleren van uw dak terug en heeft u er op de lange termijn profijt van.

We bepalen de kosten van dakwerken aan de hand van een aantal factoren, waaronder de soort werkzaamheden en het type dakbedekking. Als u alleen dakonderhoud en -reiniging nodig heeft zijn de kosten lager dan voor werkzaamheden zoals reparatie en dakrenovatie. Daarnaast hebben dus ook de dakconstructie en de bekleding van uw dak invloed. Wilt u meer weten over de kosten voor reparatie? Vraag een vrijblijvende offerte aan via ons contactformulier.

Dat kan zeker. Naast onderhoud, reparatie en renovatie voeren we ook werkzaamheden uit voor dakisolatie in Almere. Zowel schuine als platte daken isoleren we van binnenuit en buitenaf, met verschillende materialen. Van glas- en steenwol tot pur en kooltherm dakplaten, bij het kiezen voor een isolatiemateriaal kijken we naar de mogelijkheden voor uw dakconstructie en de isolatiewaarde van het materiaal. We houden ook rekening met uw budget. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor dakisolatie in Almere.

Vakkundige en betrouwbare dakdekker Almere

Spanhak Dakwerken is uw betrouwbare en vakkundige partner op het gebied van daken. Onze dakdekkers in Almere komen persoonlijk bij u langs om de situatie bekijken en uw wensen vast te stellen. Vervolgens stellen wij een passende offerte voor u op. Wij bieden u snelle service en concurrerende prijzen.

Contactformulier pagina's

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.