Dakdekker Amstelveen

Bij daklekkage of schade aan uw dak in Amstelveen zijn onze dakdekkers spoedig ter plaatse. U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden van dakdekker Amstelveen:

Onze gespecialiseerde dakdekker Amstelveen heeft veel ervaring in het repareren en vervangen van kunststof daken, platte daken en shingles.

Bussen van dakdekker Spanhak Dakwerken

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Spoedig hulp bij schade of lekkage

Bel bij lekkage of schade aan uw dak naar Spanhak Dakwerken. Onze dakdekker Amstelveen is snel ter plaatse en repareert de stormschade direct. Wanneer de schade of de lekkage niet ter plekke gerepareerd kan worden, plaatsen we nooddakbedekking. Hiermee voorkomen we verdere schade aan uw woning in Amstelveen.

rode dakpannen door dakdekker aangebracht

De werkzaamheden van Spanhak Dakwerken

Wij hebben al 25 jaar ervaring met uiteenlopende dakwerkzaamheden zoals het plaatsen van een dakterras, het renoveren van daken en het aanbrengen van dakbedekking. Neem contact op voor onze services van dakdekker Amstelveen.

Dakvernieuwing en dakrenovatie

Scheurtjes, gaten en oneffenheden in het dak zorgen voor lekkage of schade. In de meeste gevallen is reparatie van het dak voldoende, maar soms is het noodzakelijk om het gehele dak te vernieuwen. Dakdekker Amstelveen is gespecialiseerd in zowel renoveren als het vernieuwen van daken. Onder onze specialisaties vallen platte daken, kunststof daken, pannendaken en shingles. Wilt u weten of uw dak toe is aan vervanging? Neem dan contact met ons op, onze dakdekkers adviseren u graag over het vervangen van uw dak.

Dakisolatie door dakdekker Amstelveen

Scheurtjes, gaten en oneffenheden in het dak zorgen voor lekkage of schade. In de meeste gevallen is reparatie van het dak voldoende, maar soms is het noodzakelijk om het gehele dak te vernieuwen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het renoveren als het vernieuwen van daken. Onder onze specialisaties vallen platte daken, kunststof daken, pannendaken en shingles. Wilt u weten of uw dak toe is aan vervanging? Neem dan contact met ons op, onze dakdekker Amstelveen adviseert u graag over het vervangen van uw dak.

Amsterdam rood grijs shingles dak

Overige dakdekker werkzaamheden

Spanhak Dakwerken biedt ook een aantal extra opties aan waarmee u uw woonruimte optimaal benut en profiteert van extra daglicht in uw woning:

  • Dakterras
  • Lichtkoepel
  • Dakraam

Spanhak Dakwerken is eveneens gespecialiseerd in het aanbrengen van valbeveiliging op alle soorten daken.

Kosten van dakwerkzaamheden

Het is lastig om vooraf te bepalen wat de kosten van onze dakdekker Amstelveen werkzaamheden zijn. De prijzen zijn afhankelijk van veel factoren. Zo kijken we bij het bedekken van uw dak onder andere naar:

De specialisten van Spanhak Dakwerken helpen u graag bij het berekenen van de totaalprijs van een nieuw pannendak, dakterras of Velux dakraam. Vraag online gratis een vrijblijvende offerte aan, onze medewerkers nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Projecten in Amstelveen

De dakdekkers van Spanhak Dakwerken hebben in Amstelveen al meerdere projecten op hun naam staan. Hieronder ziet u een impressie van deze projecten.

Dakterras in Amstelveen

Aan de Aagje Dekenlaan in Amstelveen heeft Spanhak Dakwerken een dakterras aangelegd. Zowel het dakterras als de plantenbakken zijn volledig uitgevoerd in hardhout. Het resultaat is een dakterras met een warme uitstraling waar de bewoners veel plezier aan beleven.

Dakbedekking schuur Amstelveen

Voor een woning aan de Citroenvlinderstraat in Amstelveen hebben we de schuur voorzien van nieuwe dakbedekking zonder grindlaag. Door de werkzaamheden van Spanhak Dakwerken oogt de schuur weer als nieuw.

Shingles in Amstelveen

In de Koningsstraat in Amstelveen heeft Spanhak Dakwerken shingles geplaatst. De bewoners profiteren in hun woning van alle voordelen van bitumen dakbedekking, dat het dak de uitstraling van een pannendak geeft.

Diverse projecten

De foto links boven is van een dakterras aan de Aagje Dekenlaan in Amstelveen, de foto er naast is van een schuur met dakbedekking aan de Citroenvlinderstraat in Amstelvaan. De laatste foto zijn shingles op een dak in de Koningsstraat in Amstelveen.

Ik ben erg blij met de service van Spanhak Dakwerken. Na flinke regenval ontstond er lekkage aan mijn dak. Ik heb Spanhak gebeld en gelukkig konden de medewerkers snel komen en de lekkage verhelpen. – D. Broekhuizen uit Amstelveen

Wat onze klanten zeggen

Melissa Houtstra uit Amstelveen

Ons dakterras is aangelegd door Spanhak Dakwerken. We wilden zomers graag buiten kunnen zitten en ze hebben ons goed geadviseerd over de indeling en de materialen. Komende zomer kunnen we lekker barbecueën!

T. de Witte uit Amstelveen

Ons dak was hoognodig toe aan vervanging. Daarom hebben we contact opgenomen met Spanhak Dakwerken. Ze waren duidelijk over de kosten en de aanpak en we zijn erg blij met het nieuwe dak.

Type daken

Spanhak Dakwerken is al ruim 25 jaar werkzaam als dakdekker in Amstelveen. Onze dakdekkers hebben onder andere ervaring met het plaatsen van de volgende daken:

Kuntstof daken

Spanhak Dakwerken kan iedere soort kunststof bij u plaatsen. Het voordeel van kunststof daken is dat ze onderhoudsarm zijn en lang meegaan. Behalve veel voorkomende kunststof daken (PVC en EPDM) installeren onze specialisten ook dakbanen. Deze dakbanen zijn een combinatie van bitumen dakbedekking en kunststof. Door de kwaliteiten van deze materialen te combineren, realiseren we een dak van de beste kwaliteit.

Platte daken

Voorzie uw platte dak van een nieuwe bitumen dakbedekking. Spanhak dakwerken plaatst bitumen op bijna elke dakbedekking. Onze dakdekkers bepalen welke bitumen dakbedekking zij plaatsen aan de hand van de onderliggende constructie van het dak. Ook de belasting van het dak is hier een belangrijke factor.

Dakisolatie

De dakdekkers van Spanhak Dakwerken hebben ruim 25 jaar ervaring met het plaatsen van allerlei vormen van dakisolatie in Amstelveen. Isoleren voeren we zowel van binnenuit als van buitenaf uit.

Voeglood

Andere benamingen voor voeglood zijn muurlood en voetlood. Lood is zeer flexibel en zet nauwelijks uit. Daarom gebruiken we het als afdichtingsmateriaal tussen het dak en de muur. Daarnaast passen we het vaak toe bij dakkapellen, ramen en buitendeuren.

Lichtkoepels

Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in de plaatsing van lichtkoepels. Zij helpen u graag bij het uitzoeken van een passende lichtkoepel voor uw dak.

Shingles daken

Oorspronkelijk zijn shingles een Amerikaanse uitvinding, maar de laatste jaren wint deze vorm van dakbedekking aan populariteit in Nederland. Shingles zien eruit als dakpannen, maar zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de bitumen op platte daken. Hierdoor profiteert u van de voordelen van een bitumen dakbedekking terwijl u de uitstraling van dakpannen behoudt.

Velux dakramen

Een Velux dakraam zorgt voor daglicht, frisse lucht en een beter uitzicht. De dakdekkers van Spanhak Dakwerken kunnen dakramen voor u plaatsen. Zij voorzien u graag van advies over Velux dakramen.

Dakterassen

Bij een plat dak is het in de meeste gevallen mogelijk om een dakterras aan te leggen. Spanhak Dakwerken bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor een dakterras. We bespreken randvoorwaarden zoals een bouwvergunning en de dakbedekking die nodig is. Vervolgens gaan we aan de slag met de aanleg van uw dakterras.

Valbeveiliging

Bij werkzaamheden vanaf een hoogte van 2,5 meter is valbeveiliging verplicht. Dit is vastgesteld in Europese richtlijnen. Valbeveiliging zorgt ervoor dat de impact van een val beperkt wordt. Wij installeren diverse soorten valbeveiliging zoals een permanent of een neerklapbaar hekwerk. Ook een leeflijnsysteem en ankerpunten behoren tot de mogelijkheden.

Een offerte aanvragen bij Spanhak Dakwerken

Bij Spanhak Dakwerken vraagt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in. Wilt u meer informatie over de renovatie van uw dak of de aanleg van een dakterras? Bel dan gratis naar 0800 22 55 444.

Contactformulier pagina's

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.