Zinken dakgoot vervangen

Laten repareren of zinken dakgoot vervangen?

We kunnen de zinken dakgoot vervangen of repareren. Als de staat van de zinken dakgoot goed genoeg is kan een reparatie voldoende zijn, maar dat is geheel afhankelijk van de staat. Bij het eerste bezoek inspecteren onze dakdekkers de zinken dakgoot grondig. Vervolgens geven ze u advies over de beste methode om uw dakgoot weer in goede staat te brengen. We vervangen de zinken dakgoot als de aangetaste plekken te groot of te veel zijn voor reparatie. Bij grote schade of slijtage helpt repartie onvoldoende. De beschadigingen leiden binnen de kortste keren tot meer schade met alle gevolgen van dien. Heeft u nieuwe zinken dakgoot nodig? Spanhak Dakwerken repareert en vervangt zinken dakgoten voor u.

Wat kost het vervangen van een zinken dakgoot?

De prijzen van dakgoten lopen zeer uiteen en dat heeft vooral te maken met het gekozen materiaal en de lengte van de dakgoot. Aangezien wij al meer dan 25 jaar ervaring hebben in het werkveld en een nauwe samenwerking hebben met diverse leveranciers, zijn wij in staat om de materialen voor een gunstige prijs in te kopen. U profiteert hierdoor van een topkwaliteit zinken dakgoot voor een zeer scherpe prijs.

Een zinken dakgoot heeft een levensduur van 20 tot 30 jaar.

zinken dakgoot vervangen

Werkwijze zinken dakgoot vervangen

Om u een goede indicatie te kunnen geven van onze werkzaamheden en de bijbehorende kosten komen we bij u langs voor een inspectie. We zullen de dakgoot inmeten voor we beginnen aan de werkzaamheden voor zinken dakgoot vervangen. Op basis van de inspectie geven we een vrijblijvende prijsindicatie.

Zink is onderhevig aan corrosie, dit kan voor schade aan de dakgoot zorgen. Afhankelijk van de soort schade repareren we uw dakgoot met zink. Als er te veel spanning op de soldeernaden van uw zinken dakgoot staat kunnen deze knappen. Gaan we over tot zinken dakgoot vervangen dan verwijderen we het oude materiaal en vuil. Vervolgens plaatsen we een nieuwe zinken dakgoot. De losse delen laten we goed op elkaar aansluiten en solderen we stevig vast. 

Offerte op maat voor vervangen zinken dakgoot

Last van lekkage bij de dakgoot en snel vervanging nodig? Of wilt u de zinken dakgoot laten inspecteren en reinigen? Spanhak Dakwerken stelt voor iedere klus een offerte op maat op. We beantwoorden uw vragen over dakproblemen en onze werkzaamheden graag. Neem contact op via e-mail of telefoon of vul het onderstaande formulier in om een offerte voor uw zinken dakgoot te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem