Plat dak vervangen

Wij vervangen uw platte dak met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Spanhak Dakwerken heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van dakwerken. We werken klantgericht en vervangen uw dak op professionele wijze. Vele tevreden klanten uit AmsterdamHilversumAmstelveen en Almere gingen u voor. Profiteer van ons voordelige uurtarief zodat uw dak altijd in perfecte staat verkeert.

  • Dakdekker in Flevoland met ruim 25 jaar ervaring
  • Spoedservice: binnen een paar uur ter plaatse
  • Veel tevreden klanten: zie afgeronde projecten

Bitumineuze dakbedekking voor platte daken

Bij het vervangen van uw platte dak gebruiken we bitumineuze dakbedekking. Dit materiaal, ook wel bekend als bitumen dakbedekking, is al decennialang populair voor platte daken. Bitumineuze dakbedekking is een combinatie van aardolie en polyester of glasvlies. De kwaliteit van dit type dakbedekking is door de jaren heen verbeterd en het prijskaartje is gunstig vergeleken met andere materialen. Andere voordelen van dit materiaal zijn: • Goed bestand tegen vocht • Duurzaam: grotendeels gemaakt van gerecycled materiaal • Makkelijk te combineren met isolatie • Goed hechtend vermogen

Met bitumineuze dakbedekking zorgen we ervoor dat uw platte dak jarenlang meegaat. Bitumen dakbedekking kan op bijna elke bestaande ondergrond worden geplaatst en gaat minimaal 20 jaar mee.

Kosten van het vervangen van een plat dak

Elke klus en elk plat dak is anders. Daarom kunnen we op onze website geen vaste prijs noemen voor het vervangen van een plat dak. Na het aanhoren van uw situatie en wensen, maken we een offerte op maat. We kunnen u wel alvast meer vertellen over de factoren die de kosten beïnvloeden. Lees verder of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte op door te bellen naar 0800 2255 444 of door het offerteformulier in te vullen.

Hoe worden de kosten van het vervangen van een plat dak bepaald?

De kosten voor een nieuwe platdakbedekking hangen af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid vierkante meters dak en eventuele toevoeging van dakisolatie. De volgende factoren spelen mee bij het bepalen van de prijs:

  1. Oppervlakte: de totale oppervlakte van het plat dak beïnvloedt de kosten van de werkzaamheden. Grotere oppervlaktes vragen om meer tijd en materiaal.
  2. Bereikbaarheid: als uw plat dak moeilijk te bereiken is, moeten we eventueel met stellingen werken, wat extra kosten met zich meebrengt.
  3. Verwijderen plat dak: soms is het nodig om een oude laag te verwijderen voordat we een nieuw dak kunnen aanbrengen. Dit kan arbeidsintensief zijn en deze werkzaamheden nemen we mee in de prijsberekening.
  4. Isolatie: bij het vervangen van de dakbedekking kunt u het dak ook meteen laten isoleren. Dit is een extra investering, maar kan aanzienlijke energiebesparing opleveren.

Herstellen van dakbedekking op een plat dak

Ook dakbedekking op een plat dak is aan slijtage onderhevig en na verloop van tijd kan het nodig zijn om het dak te herstellen. In sommige gevallen kunnen kleine scheurtjes met reparatiepleister worden gerepareerd. Vaak zijn dit soort reparaties echter een tijdelijke oplossing tot het dak vervangen wordt. Wij herstellen uw dakbedekking altijd op een professionele manier en bovendien profiteert u bij ons van 10 jaar garantie op onze dakdekker werkzaamheden.

 

Recent vervangen platte daken

Spanhak Dakwerken heeft al vele platte daken mogen vervangen. Op de pagina met projecten van platte daken vindt u stuk voor stuk succesvol afgeronde vervangingen van daken.

plat dak vervangen
plat dak vervangen
plat dak vervangen

Dakterras op een plat dak

Een dakterras is de ideale plek om tot rust te komen. Heeft u er al eens over nagedacht om uw platte dak om te toveren tot een dakterras? Vaak is het mogelijk om een dakterras te realiseren op een bestaand plat dak. Neem contact op met Spanhak Dakwerken voor de aanleg van een prachtig dakterras.

Voordelen van een dakterras

Een dakterras biedt diverse voordelen. Het vergroot uw leefruimte en geeft u een extra plek om van het buitenleven te genieten, zonder dat u extra grondoppervlakte nodig heeft. Bovendien verhoogt een goed aangelegd dakterras de waarde van uw woning. Een dakterras kan dienen als een oase van rust midden in de drukte van de stad, een plek waar u kunt ontspannen, tuinieren, of genieten van een maaltijd in de buitenlucht.

Hoe werkt het proces?

Het realiseren van een dakterras begint met een grondige inspectie van uw huidige dak. Wij controleren of het dak sterk genoeg is om het extra gewicht van een dakterras te dragen. Vervolgens helpen wij u bij het ontwerpen van het dakterras, waarbij we rekening houden met uw wensen en de mogelijkheden van uw dak. We zorgen voor een veilige en solide constructie, die bestand is tegen verschillende weersomstandigheden.

“Geheel nieuw dak laten aanbrengen door Spanhak dakwerken. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en de nette manier van werken. Dank daarvoor!”

– Sylvia van der Kolk uit Lelystad

Dakbedekking plat dak met isolatie

Als u uw platte dak laat vervangen, is dakisolatie zeker het overwegen waard. Hoewel er extra kosten aan verbonden zijn, leidt een beter geïsoleerd huis uiteindelijk tot besparingen op uw energierekening. Dit is niet alleen voordelig voor uw portemonnee, maar ook een duurzame keuze. Voor de isolatie van platte daken gebruiken wij Kooltherm K1. Deze dunne isolatieplaten van kunststofschuim staan bekend om hun uitstekende thermische isolatieprestaties. Lees meer over dakisolatie door Spanhak Dakwerken.

Andere dakdekkersdiensten

Van het vervangen van een compleet dak tot een spoedreparatie na een lekkage: Spanhak Dakwerken heeft jarenlange ervaring met alle soorten daken. Naast het vervangen van platte daken, kunt u bij ons terecht voor:

Spanhak Dakwerken: dakdekker in Flevoland en Noord-Holland

Spanhak Dakwerken is als dakbedekkingsbedrijf voornamelijk werkzaam in Lelystad, AmstelveenAmsterdamAlmereDrontenSwifterbant en Hilversum. Heeft u direct hulp nodig bij stormschade, wilt u uw dakbedekking laten vervangen of heeft u een nieuw schoorsteen nodig? We denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De specialisten van Spanhak Dakwerken helpen u graag bij het berekenen van de totaalprijs van een nieuw plat dak. De prijs hangt af van meerdere factoren zoals de grootte van uw dak, het isolatiemateriaal dat we gebruiken en de mogelijke sloopwerkzaamheden. Vraag een offerte aan via het onderstaande formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Spanhak dakwerken bv

Kempenaar 01 14

8242 BA Lelystad

Telefoon: 0800 22 55 444

Mobiel: 06 557 71693

E-mail: info@spanhakdakwerken.nl

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem