Dakkapellen bekleden

Als uw dakkapel aan vernieuwing toe is, staat Spanhak Dakwerken klaar om zowel de wanden als het dak opnieuw te bekleden. Wij garanderen een waterdichte afwerking van uw volledige dakkapel en zorgen tevens voor een dakbedekking die weinig onderhoud behoeft.

Onderhoudsvriendelijke dakkapelrenovatie

Bij het renoveren van een dakkapel vernieuwen en isoleren we de zijwanden, het dak en de boeiboorden. Spanhak Dakwerken is ook uw partner voor koper-, lood- en zinkwerken. Indien het lood aan de onderzijde vervangen dient te worden, integreren we dit in de renovatie. Hoewel er diverse dakbedekkingen mogelijk zijn, geven wij de voorkeur aan materialen die langdurig meegaan zonder veel onderhoud. Zo maken we uw dakkapel niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar verbeteren we ook de isolatie.

Dakkapel bekleden met zink

Zinken bekleding vormt een uitmuntende keuze voor uw dakkapel, waarbij Spanhak Dakwerken vakmanschap en esthetiek hand in hand laat gaan. Zink is niet alleen duurzaam, maar ook veelzijdig in toepassing en biedt een tijdloze uitstraling. Bij het bekleden van uw dakkapel met zink, zorgen wij voor een naadloze integratie in het bestaande daklandschap. Zink staat bekend om zijn lange levensduur en vereist nauwelijks onderhoud. Het materiaal is bovendien volledig recyclebaar, wat bijdraagt aan een duurzaam woningbeheer. Met een zinken bekleding kiest u voor een toekomstbestendige investering die de waarde en functionaliteit van uw woning verhoogt. Vertrouw op Spanhak Dakwerken voor een deskundige plaatsing die generaties lang meegaat.

Dakbedekking met bitumen voor dakkapel

Voor het dak van de dakkapel gebruiken wij bitumen, een beproefd materiaal dat al millennia wordt ingezet voor waterdichtheid. Het materiaal, afkomstig uit het distillatieproces van aardolie, is tegenwoordig een veelgebruikte dakbedekking vanwege de levensduur die uw dakkapel tot wel 25 jaar kan beschermen tegen waterinfiltratie.

Bekleding van de zijwanden van dakkapel

Er zijn vele opties voor de bekleding van de zijwanden van uw dakkapel. We bieden kunststof bekleding aan, de meest gekozen optie vanwege het minimale onderhoud en de beschikbaarheid in diverse kleuren. Multiplex is een ander alternatief dat zorgt voor een strakke uitstraling en in elke gewenste kleur geschilderd kan worden, hoewel het meer onderhoud vergt. Daarnaast zijn er zinken bekledingen die eveneens onder de mogelijkheden vallen.

  • Kunststof dakkapel bekleding. Kunststof geveldelen zijn om te beginnen de populairste bekleding waarmee we de zijkanten van een dakkapel bekleden. Het grote voordeel hiervan is dat deze vorm van dakkapelbekleding vrijwel geen onderhoud vergt, in tegenstelling tot andere soorten dakbedekking. Ook is deze soort bekleding verkrijgbaar in diverse kleuren.
  • Multiplex dakkapel bekleding. Het multiplex geeft uw dakkapel een mooie, egale uitstraling. De houtsoort is daarnaast in elke gewenste kleur te beschilderen. Het nadeel van deze bekleding is echter de mate van onderhoud: het hout dient immers regelmatig schoongemaakt te worden.

Dakkapel opnieuw bekleden door Spanhak Dakwerken

Wilt u uw dakkapel laten renoveren? Spanhak Dakwerken heeft al ruim 25 jaar ervaring in het bekleden en renoveren van dakkapellen en geeft u eveneens graag advies. Bel met 0800 2255 444 of vul het contactformulier in.

dakkapel bekleden

Andere dakdekkersdiensten

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem