VELUX dakramen plaatsen

Creëer meer natuurlijk daglicht, sfeer en wooncomfort met een VELUX dakraam. Een VELUX dakraam is een energiebesparend product. U hoeft de lampen in huis minder snel aan te zetten en het raam is goed geïsoleerd, waardoor u bespaart op uw energiekosten. Door het laten plaatsen van een VELUX dakraam bent u milieubewust bezig en komt er bij het openen van uw dakraam meer frisse lucht in uw woning.

Spanhak Dakwerken is officieel montagepartner van VELUX. Daarom weten onze dakspecialisten precies hoe ze een VELUX dakraam moeten plaatsen. Vraag vandaag nog een gratis en vrijblijvende offerte op. We komen graag bij u langs.

De voordelen van een VELUX dakraam

  • Natuurlijke ventilatie
  • Daglicht voor een open en lichte uitstraling in huis en een positief effect op onze (mentale) gezondheid
  • Een dakraam op maat
  • Energiebesparend
  • U geniet van het uitzicht uit uw dakraam

Waarom laat u het VELUX dakraam plaatsen door Spanhak Dakwerken?

Spanhak Dakwerken zit al meer dan 25 jaar in het vak, hierdoor hebben we veel ervaring met het plaatsen van VELUX dakramen. Daarnaast zijn we een officiële VELUX montagepartner, waardoor we jaarlijks worden getraind. Bovendien heeft u 10 jaar garantie op uw VELUX dakraam en de plaatsing ervan.

Wilt u meer informatie of advies van onze dakspecialisten? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0800 22 55 444 of stuur ons een mail via info@spanhakdakwerken.nl. We beantwoorden graag al uw vragen.

Eerder geplaatste VELUX dakramen

Spanhak Dakwerken heeft al veel VELUX dakramen mogen plaatsen. Zie hieronder een aantal foto’s van het resultaat.

velux dakramen plaatsen
velux dakramen plaatsen

Van daglichtsysteem tot dakkapel op maat

VELUX heeft een breed assortiment aan verschillende dakramen en daglichtsystemen met diverse bedieningsmethoden, afwerkingen en glastypen. U creëert met elke variant een ander soort lichtinval, uitzicht en sfeer in de ruimte. Daarnaast is het mogelijk meerdere dakramen boven, naast of onder elkaar te plaatsen voor weer een ander effect. Wel is het belangrijk dat u rekening houdt met de beschikbare ruimte.

Heeft u nog helemaal geen dakramen in huis of wilt u een groter dakraam dan uw huidige? Dan is het mogelijk dat u toestemming moet vragen aan de gemeente om een dakraam te mogen plaatsen. Onze dakspecialisten adviseren u hier graag over. Bekijk de VELUX-folder voor meer informatie over de verschillende soorten VELUX dakramen en de vanafprijzen exclusief montage.

Hoeveel kost een VELUX dakraam en het laten plaatsen van een VELUX dakraam?

Hoeveel u kwijt bent aan een VELUX dakraam en de plaatsing ervan is afhankelijk van het type dakraam dat u kiest, wat de afmetingen van het dakraam zijn en de huidige staat en situatie van het dak. Voor een goede prijsindicatie vragen we u de offerteaanvraag zo gedetailleerd mogelijk in te vullen.

Het werkgebied van Spanhak Dakwerken

Spanhak Dakwerken schakelt u naast het plaatsen van VELUX dakramen en lichtkoepels in voor diverse dakwerkzaamheden, zoals het vernieuwen van daken en het aanleggen van valbeveiliging in en rondom de provincies Flevoland en Noord-Holland.

We zijn onder andere werkzaam in de plaatsen:

Stel al uw vragen aan onze specialisten

Wilt u ons inschakelen voor het plaatsen van uw VELUX dakraam? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Heeft u nog vragen? Stel deze dan gerust door te bellen of ons een mail te sturen. We helpen u graag.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem