Dakgoot reparatie

Reparatie aan uw dak in Amsterdam

Onze dakdekkers komen snel in actie als u last heeft van een verstopte dakgoot of regenpijp. Als een dakgoot gaat lekken zal regenwater langs de gevel stromen en mogelijk doorslaan naar de binnenmuur. Laat uw dakgoot repareren daarom zo snel mogelijk repareren door Spanhak Dakwerken en voorkom schade door lekkage of schimmel. Wij helpen u bij:

  • Zinken dakgoot repareren
  • Dakgoot van lood repareren
  • Dakgoten op platte en schuine daken
  • Het reinigen van de dakgoot
  • Het repareren of vervangen van een kilgoot

Kosten van een dakreparatie

De kosten van een dakgootreparatie zijn sterk afhankelijk van de uiteindelijke werkzaamheden die nodig zijn om uw dak te repareren. Ook spelen de lengte van de dakgoot en de bereikbaarheid van de dakgoot een rol bij het bepalen van de prijs. Vooraf geven we u graag een prijsindicatie. Bel gratis naar 0800 22 55 444 of mail naar info@spanhakdakwerken.nl.De volgende factoren hebben met name invloed op de prijs:
Bussen van dakdekker Spanhak Dakwerken

Projecten in Amsterdam

Voor familie De Zwaag aan de Koninginnenweg in Amsterdam hebben we laatst de dakgoot vervangen. Door een verstopte hemelwaterafvoer lekte het water via de muur naar beneden, waardoor het gezin last kreeg van vochtproblemen in huis. We hebben een nieuwe dakgoot geplaatst en direct enkele kapotte dakpannen vervangen.

‘Prima geholpen door de mannen van Spanhak. Ook waren ze aardig scherp qua prijs.’ – Nico de Zwaag uit Amsterdam

Dakgoot vervangen of repareren?

In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om direct een nieuwe dakgoot te laten plaatsen. Ook kan het voorkomen dat er slechts een deel van de dakgoot vervangen moet worden. In dat geval is een plaatselijke reparatie vaak voldoende om de verstopping of lekkage te verhelpen. Wij helpen u graag bij het vervangen of repareren van de volgende dakgoten:

Kilgoot laten repareren of vervangen

Voor het afvoeren van hemelwater zijn goed functionerende kilgoten van groot belang. Zorg dat u de kilgoot regelmatig zelf reinigt of laat reinigen. Als de kilgoot verstopt raakt, kan een overstroming ontstaan, waardoor u last kunt krijgen van ernstige lekkage.

Ontdek hier wat onze dakdekkers in Amsterdam nog meer voor u kunnen betekenen.

Een offerte aanvragen bij Spanhak Dakwerken

Bij Spanhak Dakwerken vraagt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in. Wilt u meer informatie over de renovatie van uw dak of de aanleg van een dakterras? Bel dan gratis naar 0800 22 55 444.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Waterbies 46
8245 HN Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem