Daklekkage Amsterdam

Een daklekkage kan veel schade aanrichten aan uw woning of pand in Amsterdam. Het is belangrijk om de daklekkage zo snel mogelijk op te sporen en te laten repareren, om meer schade aan uw dak, wanden en vloer te voorkomen. In geval van een daklekkage in Amsterdam schakelt u gemakkelijk de dakdekkers van Spanhak Dakwerken in.

  • Krijg een vrijblijvende offerte op maat
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • 10 jaar garantie op onze werkzaamheden
  • Inzetbaar voor alle dakdekkers klussen

Heeft u hulp nodig door stormschade of een grote daklekkage? Bel ons dan op 06 557 71693. We zijn met binnen een paar uur ter plaatse. Ook zijn we bereikbaar via de mail en ons algemene telefoonnummer.

De oorzaken van uw daklekkage in Amsterdam

Een daklekkage komt voor op verschillende typen daken en heeft verschillende oorzaken. Meestal zijn weersomstandigheden zoals wind, regen of vorst de boosdoener. Vaak ontstaat de daklekkage op zwakke delen van uw dak. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw. Andere veelvoorkomende oorzaken zijn:

  • Verschoven dakpannen
  • Verouderde dakbedekking
  • Verouderde schoorsteen
  • Verstopping hemelwaterafvoer (verstopte dakgoot)
  • Lekkage bij een dakkapel

Lekdetectie

Het opsporen van het lek lijkt soms makkelijker dan dat het is. Het lek hoeft zich namelijk niet altijd te bevinden op de plekken waar u water ziet lopen. De specialisten van Spanhak Dakwerken werken met het juiste materiaal om het lek in uw dak in Amsterdam te lokaliseren en op te lossen.

Daklekkage in Amsterdam repareren

Na het opsporen van het daklek gaan onze specialisten na wat de beste oplossing is en bespreken deze met u. Bijvoorbeeld:

Dakgoot repareren of vervangen
-Het vervangen van de dakbedekking
Zinkwerk
Dakkapel opnieuw bekleden

Kosten oplossen daklekkage

De prijs voor het oplossen van de daklekkage in Amsterdam is lastig te bepalen. Er speelt een aantal factoren mee, zoals de benodigde materialen, het probleem en de oplossing die daarbij past. Voor een prijsindicatie kunt u contact met ons opnemen via de mail of ons algemene telefoonnummer: 0800 22 55 444.

Het goed onderhouden van het dak

Om uw dak in topconditie te houden en onder andere daklekkage te voorkomen, is het van belang uw dak regelmatig te laten controleren en te onderhouden.

Andere dakdekkerswerkzaamheden

Benieuwd naar de uitgevoerde werkzaamheden door Spanhak Dakwerken? Bekijk onze projecten en foto’s. Onze dakdekkers staan naast het oplossen van daklekkages klaar voor het uitvoeren van de volgende typen werkzaamheden:

Neem contact op met Spanhak Dakwerken Amsterdam

Heeft u nog vragen over daklekkages? Of onze werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag met uw dakdekkersklus.

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Waterbies 46
8245 HN Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem