Dakdekker Huizen

Voor het repareren, renoveren, reinigen en inspecteren van uw dak in Huizen, schakelt u de dakdekkers van Spanhak Dakwerken in. Zo is uw dak binnen no time weer in orde. Wilt u graag meer licht creëren door middel van een lichtkoepel of een VELUX dakraam? Ook dan neemt u eenvoudig contact op met Spanhak Dakwerken in Huizen. Onze dakdekkers zijn allround opgeleid, waardoor we iedere dakdekkersklus vakkundig uitvoeren, zoals:

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor een dakdekkersklus of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via onderstaande buttons.

Dakdekker Huizen: gratis en vrijblijvende dakinspectie

Wanneer u een vrijblijvende offerte aanvraagt voor een klus aan uw dak, komen onze dakdekkers graag gratis bij u langs voor een dakinspectie. Onze dakdekkers bekijken en beoordelen de huidige staat van het dak en nemen uw dakwensen met u door. Na afloop sturen we u zo snel mogelijk de op maat gemaakte offerte toe.

Spanhak Dakwerken: ervaren en professioneel

Onze ervaren dakdekkers in Huizen gaan graag aan de slag met het repareren of renoveren van uw dak. Bij Spanhak Dakwerken ervaart u de volgende voordelen:

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Werkgebied Spanhak Dakwerken in Huizen

Spanhak Dakwerken is gevestigd in Lelystad en werkt onder andere aan daken in iedere wijk in Huizen:

Daarnaast komen we graag langs in andere plaatsen in en rondom ’t Gooi en Flevoland, waaronder AlmereDrontenEmmeloordHilversumSwifterbantZeewoldeAmstelveenAmsterdam en Biddinghuizen.

De kosten

De kosten van onze dakwerkzaamheden zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de oppervlakte van het dak, de huidige staat van het dak en de werkzaamheden die nodig zijn om bijvoorbeeld uw dak te herstellen of te vernieuwen. Door het aanvragen van een offerte kunnen we u een prijsindicatie geven. Na het aanvragen van een offerte nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak te maken voor de gratis dakinspectie.

Klantervaringen Huizen

Grace uit Huizen

“Top, bedankt! Mijn dakraam zat er snel in en de mannen hebben erg netjes gewerkt.”

Sam uit Huizen

“Mijn lekkage werd snel opgelost”

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan door het contactformulier in te vullen. We nemen daarna zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Stel ze dan gerust door contact met ons op te nemen via onderstaande knoppen.

Contactformulier pagina's

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.