Links

Een gietvloer op maat voor uw woning of bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Coatingvloer.nl voor een scherpe offerte. Coatingvloer levert en plaatst gietvloeren door heel Nederland.

Find asbestinventarisatie doet asbestinventarisatie van complexe gebouwen, fabrieken en grootschalige bouwwerken. Kijk voor meer informatie op: www.findinspectie.nl/asbestinventarisatie

Maak uw woning helemaal af met de mooiste houten jaloezieën van Budget Raamdecoratie.

Makelaardij Van der Linden Lelystad: betrokken en enthousiaste makelaars met een hart voor Lelystad

Het makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in woningaankoop, woningverkoop, verhuur en taxatie: Spijker makelaar Almere

Tegels voor de beste prijs, vindt u bij Tegelpaleis.nl, de tegel specialist

De trapbekleding van Trapmatten-Online is van hoge kwaliteit. De trapmatten zijn hierdoor zeer geschikt voor het creëren voor een maantjes trap. Bekijk alle trapmat aanbiedingen.

Een uitstekende slotenmaker vindt u bij Slotenmaker Expert. Met slotenmakers in o.a. DelftDordrechtRijswijk en op vele andere locaties is uw slot binnen no-time gerepareerd.

Top & Top Schoonmaak is in Flevoland dé specialist in schoonmaakwerkzaamheden.

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Waterbies 46
8245 HN Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem