Plat dak vervangen

Wij vervangen uw platte dak met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Spanhak Dakwerken heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van dakwerken. We werken klantgericht en vervangen uw dak op professionele wijze. Vele tevreden klanten uit AmsterdamHilversumAmstelveen en Almere gingen u voor. Profiteer van ons voordelige uurtarief zodat uw dak altijd in perfecte staat verkeert.

 • Dakdekker in Flevoland met ruim 25 jaar ervaring
 • Spoedservice: binnen een paar uur ter plaatse
 • Veel tevreden klanten: zie afgeronde projecten

Bitumineuze dakbedekking voor platte daken

Bij het vervangen van uw platte dak gebruiken we bitumineuze dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking, ook wel bekend als bitumen dakbedekking, is al decennialang een populair materiaal voor het bekleden van platte daken. Dit type dakbedekking is een combinatie van aardolie en polyester of glasvlies. De kwaliteit van bitumineuze dakbedekking is door de jaren heen verbeterd en het prijskaartje is voordelig vergeleken met andere materialen. Andere voordelen van dit materiaal zijn:

 • Goed bestand tegen vocht.
 • Duurzaam: bestaat grotendeels uit gerecycled materiaal.
 • Makkelijk te combineren met isolatie.
 • Goed hechtend vermogen.

Met bitumineuze dakbedekking zorgen we ervoor dat uw platte dak jaren meegaat. Bitumen dakbedekking is op bijna elke bestaande ondergrond te plaatsen en gaat minimaal 20 jaar mee.

Plat dak vervangen prijs

Elk plat dak en elke klus is anders. Het is daarom niet mogelijk om op onze website een vaste prijs te noemen voor het vervangen van een plat dak. Na het aanhoren van uw situatie en het noteren van uw wensen, maken we een offerte op maat. We kunnen u wel alvast meer vertellen over de factoren die de kosten beïnvloed. Lees verder of neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte op door te bellen naar 0800 2255 444 of door het offerteformulier in te vullen.

Hoe worden de kosten van het plat dak vervangen bepaald?

Hoeveel de kosten voor een nieuwe platdakbedekking bedragen hangt af van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid vierkante meters dak of aan eventuele toevoeging van dakisolatie. Houd er rekening mee dat deze factoren en keuzes meespelen bij het bepalen van de prijs:

 1. Oppervlakte: de totale oppervlakte van het plat dak beïnvloed de kosten van de werkzaamheden. Voor grotere oppervlaktes hebben we meer tijd en meer materiaal nodig.
 2. Bereikbaarheid: als uw plat dak moeilijk te bereiken is, moeten we eventueel met stellingen werken en dat brengt extra kosten met zich mee.
 3. Verwijderen plat dak: soms is het verwijderen van een oude laag nodig voor we het nieuwe plat dak kunnen aanbrengen. Dit kan een arbeidsintensieve klus zijn en deze dakwerken nemen we ook mee in de prijsberekening.
 4. Isolatie: als u de dakbedekking laat vervangen dan kunt u het plat dak ook meteen laten isoleren. Het is een extra investering, maar het kan ook een behoorlijke energiebesparing opleveren.

Herstellen dakbedekking plat dak

Ook dakbedekking op een plat dak is aan slijtage onderhevig en na verloop van tijd kan het nodig zijn om het plat dak te herstellen. In sommige gevallen is het mogelijk om de kleine scheurtjes met reparatiepleister te repareren. Maar in veel gevallen vormen dit soort reparaties een tijdelijke oplossing tot het plat dak vervangen wordt. Wij herstellen uw dakbedekking altijd op een professionele manier en bovendien profiteert u bij ons van 10 jaar garantie op onze dakdekker werkzaamheden.

Recent vervangen platte daken

Spanhak Dakwerken heeft al vele platte daken mogen vervangen. Op de pagina met projecten van platte daken vindt u stuk voor stuk succesvol afgeronde vervangingen van daken.

plat dak vervangen
plat dak vervangen
plat dak vervangen

Dakterras op een plat dak

Een dakterras is een goede plek om lekker tot rust te komen. Heeft u er al eens over nagedacht om uw platte dak om te bouwen tot een dakterras? In veel gevallen is het mogelijk om een dakterras te creëren op een bestaand plat dak. Voor het maken van een mooi dakterras neemt u contact op met Spanhak Dakwerken.

“Geheel nieuw dak laten aanbrengen door Spanhak dakwerken. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en de nette manier van werken. Dank daarvoor!”

– Sylvia van der Kolk uit Lelystad

Dakbedekking plat dak met isolatie

Als u uw plat dak laat vervangen is dakisolatie het overwegen waard. Er komen extra kosten bij, maar uiteindelijk levert een beter geïsoleerd huis een besparing op de energierekening op. Dat is fijn voor uw portemonnee en tegelijkertijd een verduurzamende maatregel. Het materiaal dat we gebruiken voor plat dak isolatie is Kooltherm K1. Dit zijn dunne isolatieplaten van kunststofschuim dat bekend staat om de hoge thermische isolatieprestatie. Lees meer over dakisolatie door Spanhak Dakwerken.

Andere dakdekkersdiensten

Van het vervangen van een compleet dak tot een spoedreparatie na een lekkage: Spanhak Dakwerken heeft jarenlange ervaring met alle soorten daken. Naast het vervangen van platte daken, kunt u bij ons terecht voor:

Spanhak Dakwerken: dakdekker in Flevoland en Noord-Holland

Spanhak Dakwerken is als dakbedekkingsbedrijf voornamelijk werkzaam in Lelystad, AmstelveenAmsterdamAlmereDrontenSwifterbant en Hilversum. Heeft u direct hulp nodig bij stormschade, wilt u uw dakbedekking laten vervangen of heeft u een nieuw schoorsteen nodig? We denken graag met u mee voor een passende oplossing.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De specialisten van Spanhak Dakwerken helpen u graag bij het berekenen van de totaalprijs van een nieuw plat dak. De prijs hangt af van meerdere factoren zoals de grootte van uw dak, het isolatiemateriaal dat we gebruiken en de mogelijke sloopwerkzaamheden. Vraag een offerte aan via het onderstaande formulier.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Spanhak dakwerken bv

Kempenaar 01 14

8242 BA Lelystad

Telefoon: 0800 22 55 444

Mobiel: 06 557 71693

E-mail: info@spanhakdakwerken.nl

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Zeilweg 2A
8243 PK Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem