Dak vernieuwen

Dakrenovatie door professionele dakdekkers

Moet uw dak dringend vernieuwd worden? Bij Spanhak Dakwerken kunt u terecht voor het vernieuwen van uw oude dak. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van dakwerken en vernieuwen uw dak professioneel en snel.

  • Voordelig uurtarief voor dakrenovatie
  • Alle dakdekkers werkzaamheden onder een dak
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Spoedservice: snel ter plaatse bij dakschade of daklekkage

Dak vernieuwen: van plat tot shingles

Wij vernieuwen uiteenlopende daken, van platte daken tot shingles daken. Ons ervaren team van dakdekkers zorgt voor minimale overlast en een korte doorlooptijd. Bij het vernieuwen van uw dak maken wij gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt op korte termijn een afspraak met ons maken en wij brengen u geheel vrijblijvend een bezoek om uw dak te bezichtigen. Vervolgens stellen wij een offerte op maat voor u op.

Overzicht daken in amsterdam

Wat kost een nieuw dak?

Dak vernieuwen kost meestal tussen de € 60,- en de €145,- per m2. In deze prijs zijn materiaal, arbeidsuren en btw meegerekend. Prijzen verschillen per dak en zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de staat van de dakconstructie, het soort dakbedekking, eventuele dakramen of een dakkapel en het aantal vierkante meters dak. Om die reden komen we dus eerst het dak bezichtigen en inspecteren voor we een passende dakrenovatie offerte voor u opstellen.

Dakrenovatie inclusief isolatie

Als u uw dak binnenkort laat vernieuwen raden we u aan om het dak direct zo goed mogelijk te laten isoleren. Dit is levert een besparing in uw energieverbruik op en is een uitstekende manier om uw huis te verduurzamen. Laat u bij het dak vernieuwen ook isolatie aanbrengen dan nemen we de kosten voor deze werkzaamheden mee in de prijsberekening. Houdt er rekening mee dat er meerdere mogelijkheden zijn om te isoleren, bijvoorbeeld vanuit de binnenzijde van het nieuwe dak of met behulp van isolatie vanaf de buitenkant van het dak. Lees verder over dakisolatie.

Laat uw dak vernieuwen door Spanhak Dakwerken

Is het tijd om een nieuw dak te plaatsen? Deze klus kan Spanhak Dakwerken voor u klaren. We plaatsen onder andere nieuwe daken om ernstige schade aan de overkapping of veroudering op te lossen, dan voeren we dakrenovatie werkzaamheden uit. Maar we plaatsen ook nieuwe daken om simpelweg uw nieuwe woning van een bedekking te voorzien. Voor beide gevallen kunt u een nieuw dak laten installeren door onze ervaren dakdekkers.

Dakrenovatie inspectie

Twijfelt u of uw dak toe is aan renovatie? Het is van belang om uw dakbedekking in goede staat te houden, omdat dit uw huis beschermt tegen weersinvloeden en lekkage. Laat een grondige dakinspectie uitvoeren door onze dakdekker. Wij beoordelen de situatie en geven u advies over onderhoud van het dak, reparaties en eventuele dakrenovatie. Er zijn ook stappen die u zelf kunt zetten om uw dakbedekking te beschermen, zoals het regelmatig reinigen van uw dak.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Waterbies 46
8245 HN Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem